Блог Контакти Салони
краси «КАФО»
КАФО
Beauty Shop
— Навчальний центр КАФО пройшов атестацію КCCК (Комітету Стандартів Caлонів Краси)


27
січня

Навчальний центр КАФО пройшов атестацію КCCК (Комітету Стандартів Caлонів Краси)

Важливі переваги та нові можливості для майстрів, які навчаються у Навчальному центрі КАФО – акредитація Навчального центру КАФО за стандартами КCCК (Комітету Стандартів Салонів Краси) за напрямами: перукарське мистецтво та нігтьова естетика (манікюр та моделювання нігтів). В Україні навчальних закладів, які мають акредитацію не більше ніж 20!

Що таке КССК і чому атестація Навчального центру КАФО стає перевагою для майстрів?

Організація «Комітет стандартів салонів краси» (КCCК) була заснована у 2008 році з ініціативи провідних українських спеціалізованих навчальних центрів та шкіл, салонів краси та майстрів за напрямами: перукарське мистецтво, макіяж, нігтьова естетика та косметологія, перманентний макіяж.

Своєю місією організація називає запровадження світових стандартів навчання в індустрії краси в Україні та виведення на світовий рівень якості обслуговування в українських салонах краси.

Тепер майстри, які працюють у напрямках «перукарська майстерність» та «нігтьова естетика», можуть пройти атестацію (переатестацію) в акредитованому КССК Навчальному центрі КАФО.

Сертифікат КССК з кожним роком набуває все більшого авторитету і незабаром може стати аналогом державної ліцензії. Для багатьох роботодавців (салонів краси) та клієнтів сьогодні сертифікат (диплом) із присвоєнням кваліфікації КССК служить показником реального професійного рівня майстра та орієнтиром при працевлаштуванні чи співпраці.

Що атестація дає майстру?
визначає реальний кваліфікаційний рівень та дає можливість підтвердити його перед роботодавцями та клієнтами, відкрити нові можливості у своїй роботі
дає можливість виправдано піднімати ціну на свої послуги (адже саме присвоєння вищого кваліфікаційного рівня є головним приводом для підвищення цін на послуги майстрів у сфері «красивого» бізнесу)
дозволяє захищати інтереси майстра у конфліктних ситуаціях з клієнтами та при перевірках державними органами дає можливість салону краси отримати більш високий рейтинг і, відповідно, стати привабливішим для клієнтів

Що таке атестація КССК?

Мастера, которые хотят расти в профессиональном плане, однако имеют неформальное образование, или просто хотят подтвердить свою квалификацию, могут пройти аттестацию в центре КАФО. Мастеру необходимо для этого подать заявку на тот квалификационный уровень, которому, как он полагает, соответствует его профессиональные навыки и знания. За более подробной информацией вы можете всегда обратиться в КССК.

Передбачено 6 кваліфікаційних рівнів! Від майстра 3-го класу до майстра-експерта міжнародного класу.

Хто оцінює майстрів під час атестації?

У комісію входять майстри-фахівці, які вже атестовані до КССК та мають найвищий кваліфікаційний рівень.

Від високих стандартів якості навчання до високих стандартів якості обслуговування клієнтів

Звертаючись до Навчального центру, який має атестацію КССК, ви точно знаєте, що навчання буде відповідати найвищим та найсучаснішим вимогам. Усі навчальні заклади, атестовані КССК, мають стандартизовану програму навчання, це означає, що ви гарантовано отримаєте ті теоретичні знання та практичні навички, які найточніше відповідають вимогам ринку та вашим особистим вимогам як професіонала, що працює у сфері beauty-послуг.

Навчаючись в Навчальному центрі КАФО, ви не тільки здобуваєте якісну освіту, яка відповідає міжнародним стандартам, але й після закінчення навчання при успішному складання іспиту отримуєте крім сертифікату КАФО також сертифікат (диплом) КССК. Цей документ є єдиним всеукраїнським стандартом якості послуг майстра, який працює в індустрії краси.

Відкривайте нові можливості для професійного зростання разом із КАФО!

Повернутись до новин
Підпишіться на новини та статті і отримуйте знижки та подарунки!
Нас читають вже
809 спеціалістів!