Блог Контакти Салони
краси «КАФО»
КАФО
Beauty Shop
— КАФО – салони Чемпіонів!


30
жовтня

19-20 вересня 2019 року майстри мережі салонів КАФО та учні нашого навчального центру приймали участь у ХХІІ Чемпіонаті України СПУ, який після довгої перерви знову повернувся на найбільш масштабну виставку індустрії краси InterCharm Ukraine. Серед 524 учасників чемпіонату з нігтьової естетики, перукарського мистецтва, візажу та моделювання брів, майстри команди КАФО здобули 13 медалей та стали невід’ємною частиною свята краси та творчості. 

Вітаємо наших переможців:

Вікторія Цимбаленко

Юлія Муренко

Ірина Валій

Анастасія Гречанюк

Тетяна Бондаренко

Ярослава Пучкова

Ольга Дороніна

Таїсія Токар

Галина Олімпіюк

Юлія Шаулко

Ірина Нейрановська

Від нашої команди також приймала участь Гончаренко Ірина, майстер нігтьової естетики, яка нажаль не здобула призового місця, але ми віримо в нашого майстра і впевнені, що її перемоги ще попереду!

Пишаємося тим, що ТОП-майстри мережі салонів та навчального центру КАФО, які ще декілька років тому самі виступали на конкурсних полях, зараз  вже успішно ведуть тренерську діяльність та входять до складу суддівської колегії найпрестижнішого чемпіонату країни.

Тренери нашої команди з нігтьової естетики та члени суддівської колегії: Кауш Світлана та Лесик Юлія;

Тренер команди з перукарського мистецтва та старійшина чемпіонату – Панченко Тетяна;

Старійшини чемпіонат з макіяжу та моделювання брів: Кротова Людмила та Сировацька Ірина;

Суддя чемпіонату з моделювання брів – Островерха Валерія.

Хочемо окремо привітати нашого викладача моделювання брів та ТОП-майстра мережі салонів КАФО Островерху Валерію, яка здобула звання кращого тренера чемпіонату, а команда КАФО стала кращою командою чемпіонату з моделювання брів! Дякуємо за Ваш професіоналізм та відданість свої справі.

Майстри салонів та викладачі навчального центру КАФО – наша гордість! Чемпіони, які ніколи не зупиняються на досягнутих результатах, йдуть уперед, щоразу здобуваючи нові перемоги та звання, впевнено крокуючи до визнання на Міжнародних та Світових Чемпіонатах!

Повернутись до новин
Підпишіться на новини та статті і отримуйте знижки та подарунки!
Нас читають вже
809 спеціалістів!